Mijn ochtendhumeur was spontaan verdwenen toen ik de prachtige hoogglans nagels aan de handen van mijn vriendin Marlieke zag. Wat een super mooie nagels… Vanwege een bruiloft had ze haar nagels laten doen. Een Taupe kleurige Gellak vertelde ze… ‘Super is dit, een lak op de natuurlijke nagel die gegarandeerd 14 dagen blijft zitten en je nagel niet beschadigd!’
 
We gaan er even vanuit dat elke vrouw net zo’n erge hekel heeft aan de frustrerende nagelproblemen als wij. Beschadigingen van de nagellak, lange droogtijd of de paar dagen maar dat de lak op je nagels er mooi en verzorgd uit blijft zien. Ken je dat? Dan is www.smoothnails.nl echt wat voor jou! Met de komst van de SmoothNails webshop zijn die nagelproblemen voor jou voorbij! WELKOM SmoothNails Gellak, onze superheld, met de unieke fashionable nagelkleur die de welbekende nagellak problemen overwint! Heerlijk is dat, lekker thuis vanuit je luie stoel of in je pyjama met een kopje thee erbij… Gellak gemakkelijk zelf je nagels!
 
Wij zijn continu bezig om de website en het assortiment zo leuk en aantrekkelijk mogelijk te maken voor jou als klant. Onze basis is de SmoothNails Gellak met bijhorende benodigdheden om het zelf aan te brengen en tot een prachtig eindresultaat te komen. 
 
Heb je suggesties, vragen of opmerkingen voor SmoothNails? We horen ze graag via info@smoothnails.nl en zullen deze email altijd beantwoorden. Dus schroom niet om contact met ons op te nemen.
  
Wij wensen je veel shopplezier op onze website!
 
X SmoothNails

Nog even alle voordelen op een rij: 
* Geen droogtijd: Gellak heeft geen droogtijd, het wordt in zeer korte tijd UV of LED-uitgehard. Steek je hand in je tas, opzoek naar je sleutels... Noem het maar op, dit kan zonder problemen meteen nadat je klaar bent met de laatste Gellak laag!
* Glans: Een volmaakte hoogglans en dat voor twee weken lang!
* Sterke nagels: Dun maar zeer sterk. SmoothNails Gellak beschermt en verstevigt je natuurlijke nagels. Geen gedoe meer met je nagels dus.
* Makkelijk thuis: Heerlijk is dat, lekker thuis vanuit je luie stoel… Gellak zelf je eigen nagels! Geen lange behandelingen, geen krasjes of beschadigingen, gemakkelijk en veilig te verwijderen.
 

Contactgegevens
 
Email: info@smoothnails.nl 
Facebook: https://www.facebook.com/smooth.nails
Instagram: https://instagram.com/smooth_nails

Telefoon: 013-2035925 (elke werkdag van 9.30 - 17.00 uur) 

ING: NL66 INGB 0006 1050 79 ten name van 27MYBRANDS B.V.
KVK nummer: 58554661
BTW Nummer: NL853086989B01