Rubber Base Coat Transparant
Rubber Base Coat Transparant
De Rubber Base coat is een stevige basiscoat met een sterke hechting. Daarnaast is hij ideaal om oneffenheden op je nagels te camoufleren.
€ 12,95
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
De Gellak Rubber Base Coat heeft een dikkere substantie en is steviger dan onze gewone Base Coat. Door deze substantie is de Rubber Base Gel geschikt om een mooie bolling te realiseren op de nagel. Daarnaast zorgt deze Rubber Base voor extra stevigheid en egale nagels zonder oneffenheden. De Rubber Base Gel is zeer flexibel, zoals echt rubber, hierdoor hecht de lak goed en blijft hij tot wel twee weken mooi zitten.


Hoe breng ik de Rubber Base Coat aan;
De unieke SmoothNails methode is eenvoudig, doeltreffend en nu nóg beter met de nieuwe Rubber Base Coat! Door de self-leveling eigenschap worden alle deukjes en oneffenheden van de natuurlijke nagel opgevuld wat resulteert in een flawless finish.
Je brengt de Rubber Base Coat aan net als een gewone Gellak Base Coat, lak vervolgens met Gellak kleur naar keuze (2-3 mooie dunne lagen). Tot slot rond je af met een laagje Top Coat. Nu zijn je nagels beschermd tegen krassen en andere invloeden van buitenaf.