Rubber Base Coat Milky Rubber Base Coat Milky Rubber Base Coat Milky
Rubber Base Coat Milky Rubber Base Coat Milky Rubber Base Coat Milky
Rubber Base Coat Milky
Gellak Milky heeft een cloudy witte kleur, the perfect white.

Verwachte levertijd

product in bestelling

€ 6,50
Prijs per stuk
Dit product is tijdelijk uitverkocht
 
De Gellak Milky heeft een dikkere substantie dan gewone Gellak en is een stevige bacecoat en kleur in één. Door deze substantie is de Rubber Base Gel geschikt om een mooie bolling te realiseren op de nagel. Daarnaast zorgt deze Rubber Base voor extra stevigheid en egale nagels zonder oneffenheden. De Rubber Base Gel is zeer flexibel, zoals echt rubber, hierdoor hecht de lak goed en blijft hij tot wel twee weken mooi zitten.

Hoe breng ik de Rubber Base Coat aan;
De unieke SmoothNails methode is eenvoudig, doeltreffend en nu nóg beter met de nieuwe Rubber Base Coat! Door de self-leveling eigenschap worden alle deukjes en oneffenheden van de natuurlijke nagel opgevuld wat resulteert in een flawless finish.
Breng een of twee lagen Gellak Rubber Base Coat Meadow Sweet aan om je nagels te beschermen en een goede basis te leggen. Rond af met een laagje Top Coat. Nu zijn je nagels beschermd tegen krassen en andere invloeden van buitenaf. Voor de Rubber Base Coat is geen aparte Base Coat nodig, hierdoor wordt het aanbrengen van je eigen manicure nóg sneller en makkelijker.