SmoothNails LED-lamp 18W SmoothNails LED-lamp 18W
SmoothNails LED-lamp 18W SmoothNails LED-lamp 18W
SmoothNails LED-lamp 18W
Professionele LED-lamp, deze heeft een uithardingstijd van maar 30 tot 60 seconden!
€ 10,00
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Met deze professionele lamp kunt u zowel UV als LED Gellak uitharden. De SmoothNails lamp produceert weinig warmte, is daardoor erg efficiënt en daarnaast is LED licht, anders dan UV en niet schadelijk voor uw huid. Deze lamp heeft een zeer lange levensduur, namelijk 50.000 uur (25 jaar bij gebruik van 8 uur per dag, 5 dagen in de week), dus u hoeft ook geen losse lampjes meer te vervangen. De lamp heeft een timer met drie standen, 30 seconden, 60 seconden en 120 seconden en is voorzien van LCD scherm. Deze LED-lamp is geschikt voor zowel handen als voeten. 

Er zijn een aantal verschillen tussen een UV-lamp en een LED-lamp. Een groot verschil is de uithardingstijd, bij een UV-lamp is die per kleurlaag 120 seconden, bij deze SmoothNails 18 W LED-lamp is dit maar 30 tot 60 seconden! Daarnaast neemt deze LED-lamp aanzienlijk minder ruimte in beslag dan een UV-lamp. 

Afmetingen
215x138x90 mm

Dit product heeft een CE keurmerk. Dit is een visuele kwaliteitsmarkering, afkomstig van een betrouwbare en deskundige instantie.